Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legfurcsább utazók

Ha az ember egyedül utazik, a számtalan magányosan eltöltött óra mellett kiváló lehetősége van arra, hogy betekintést nyerjen a világ hajléktalanjainak, a viselkedészavaros hippiknek és a különböző pszichopatáknak az életébe, szokásaiba és lelkivilágába. Sőt, ha némi szerencséje van, akkor teljesen normális embereket is megismerhet, így a tapasztalatok gyűjtése mellett még élvezheti is az utastársaival eltöltött időt.

0 Tovább

A perui tengerpart

Az ember már csak olyan, hogy mindig többet akar. Hosszabb életet, magasabb fizetést, egzotikusabb nyaralást, nagyobb melleket, minél több lájkot vagy, hogy az elsőrangú szórakozást biztosító Pali bácsi minél tovább maradjon az emberek embere. És ezzel persze nincs is semmi baj, ugyanis mi más is szolgálhatná jobban a társadalom fejlődését és az emberi lélek épülését, mint ez az örökös többre vágyás?

0 Tovább

Bolívia

Amikor két hónap után elhagytam Bolíviát, és megérkezve a perui Punóba éppen el akartuk hagyni a buszállomást, ránk szólt egy biztonsági őr, hogy forduljunk vissza, és egy másik kapun menjünk ki. Kellett néhány másodperc, hogy felfogjam, miért tűnt furcsának ez a teljesen hétköznapinak számító helyzet: akkor esett le, hogy volt két hónapja az életemnek, amikor soha senki nem szabott meg nekem semmit.

4 Tovább

Cuzco

Hiába számít Cuzco Peru leglátogatottabb városának, a 2000-es évek európai turizmusának számos meghatározó eleme még 2012-ben sem ért ide. A város minden részletében szívesen elmerülő turista így hiába próbálná pénzzel honorálni a beöltözött Teletubbie-val készült közös fotót, a mozdulatlanságot imitáló, arany- vagy ezüstfestékkel befújt furcsaság mindenkit megijesztő hirtelen mozdulatait, a helyi focicsapat mezét viselő, görnyedt hátú, bajszos középkorú percekig tartó dekázásait, és még azt a táskát sem tudná megvenni, aminek a dizájnja abból áll, hogy egymás után felírták rá jó sokszor a város nevét.

0 Tovább

Machu Picchu

Egészen a tegnapi napig nem tudtam, milyen érzés az, amikor megvalósul az ember gyermekkori álma. Nem lett belőlem focista, nem lettem énekes valamilyen menő együttesben, és nem elég, hogy Angkorba sem jutottam el még, egyelőre anyámat sem sikerült feleségül vennem.

2 Tovább

Gaucsó Gyík

blogavatar

Fél év Dél-Amerikában. Kontakt: gaucsogyik gmail

Legfrissebb bejegyzések

2012.04.28.
2012.04.22.
2012.04.19.
2012.04.16.

Utolsó kommentek